Gamelove podcast 237: hr@gamelovepodcast.nl

Perry en Marnix moeten het met zijn tweeën redden deze week, en dat lukt prima. Met random zijpaadjes, AI om games te maken, en het live bedenken van nieuwe memes weten ze de tijd goed om te krijgen. En als je klachten hebt, kun je altijd nog HR mailen.

Games die we gespeeld hebben:

  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Final Fantasy 16
  • The Binding of Isaac Repentance
  • The Talos Principle 2 

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.