Gamelove podcast 236: Chronologische consumptie

Patrick is op vakantie dus Marnix, Robin, en Perry moeten het zonder hem zien te doen. Dat lukt aardig, maar de RNG goden zijn niet al te gunstig gezind deze week. Maar mocht je nog niet weten wat een Yole is, dan weet je dat nu.

Games die we gespeeld hebben:

  • Rocket League
  • Forts
  • Helldivers 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Final Fantasy 16
  • The Binding of Isaac Repentance

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.