Gamelove podcast 223: Stuigzweilen

Games zijn weer goed! Net als films met Nicolas Cage, Dyson dweilstofzuigers (wel duur), en airbenders met pijlen op hun hoofd. Vooral bij dat laatste had Patrick wat uitleg nodig, dus dat hebben we dan ook uitgebreid besproken.

Het einde van het jaar komt er aan en dus ook de Game of the Year podcast! Stuur ons jouw favoriete games die je dit jaar hebt gespeeld en we nemen ze mee! 

Games die we gespeeld hebben:

  • The Talos Principle 2
  • Alan Wake 2
  • Remnant 2
  • Hearthstone

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.