Gamelove podcast 222: De UCU

Zijn games goed? Nee, niet als je de helft van wat dit jaar is uitgekomen vergeet. Gelukkig herinneren Patrick en Perry Marnix eraan dat er dit jaar, bijvoorbeeld, een Zelda is uitgekomen. Verder bespreken we de Ubisoft Connected Universe (UCU) en de Xbox wraps en Playstation faceplates in al hun kleuren. Met in het bijzonder de kleur “Mijncamouflage”.

Games die we gespeeld hebben:

  • Assassin’s Creed Mirage
  • Remnant 2

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.