Gamelove podcast 184: De prostaatgranaat

Met Marnix terug vanuit de VS moeten we het natuurlijk hebben over Mexicaans eten en internet en stopcontacten in het vliegtuig, maar natuurlijk ook games en andere gebruikelijke zaken. Zoals de recente Gamepass toevoegingen, het Embracer vijfjarenplan, en Crossfit.

Games die we gespeeld hebben:

  • Age of Empires 2 Remastered (Xbox versie)
  • Cities Skylines Remastered
  • The Legend of Zelda The Minish Cap
  • Deadspace (remake)

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.