Gamelove podcast 183: Pink Power Ranger, Vajazzled

Deze week nog een keer zonder Marnix, maar we slaan ons er doorheen. We praten over waarom het allemaal niet meer is zoals het vroeger was, of er iets te missen valt aan live gamebeurzen, de nieuwe Zelda en op wie we vroeger als eerste op tv een crush hadden. Perry’s antwoord zal je verbazen! Daarnaast een poging to discussie over de Harry Potter game, maar dat blijkt net zoals overal lastig.

Games die we gespeeld hebben:

  • Ni-Oh 2
  • Hi-Fi Rush
  • Call of Duty: DMZ
  • Gloomhaven

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje of via de mail: info@gamelovepodcast.nl. Wil je niets missen? Bekijk dan onze website, gamelovepodcast.nl, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.