Gamelove podcast 140: Met je chips-tengels

Eet jij chips tijdens het games? En smeer je vervolgens je hele controller vol met je chips-tengels? Patrick denkt van wel, dus laat vooral weten als het niet zo is. Daarnaast: Robin heeft het zwaar in Elden Ring, Destiny 2 blijkt weer terug bij af, en Rockstar probeert nog meer geld uit GTA Online te trekken. Oh, en we doen nu ook voicemails, blijkbaar?

Games die we gespeeld hebben:

  • Elden Ring
  • Destiny 2
  • Infernax

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.