Gamelove podcast 139: Wat kom je doen met je Crew (met Rick van Beem)

Rick van Beem is te gast om Patrick uit te leggen waarom Gran Turismo 7 wel een goede game is. Ook is Perry terug van assignment om ons te melden dat hij Assassin’s Creed heeft gespeeld. Daarnaast meer Elden Ring talk, hebben we Tunic kort aangeraakt, en uiteraard het nieuws. (De geluidskwaliteit is helaas wat minder deze week, excuses daarvoor). 

Games die we gespeeld hebben:

  • Pokémon Legends Arceus
  • Assassin’s Creed The Ezio Collection (Swicth)
  • Elden Ring
  • Gran Turismo 7
  • Tunic

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.