Gamelove podcast 137: Try fingers, touch grace

Deze aflevering is iets korter dan normaal, omdat Patrick en Marnix het met zijn tweeën moeten doen. Er staat namelijk een raid gepland op de standaard podcast tijd. Patrick heeft al wat eerste impressies van de nieuwe Destiny raid, maar het gros van wat we gespeeld hebben gaat – uiteraard – over Elden Ring. Wat een game!

Games die we gespeeld hebben:

  • Destiny 2
  • Elden Ring

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.