Gamelove podcast 136: Om door een Elden Ringetje te halen (met Patrick Streutjens)

Patrick Streutjens is te gast om met ons te praten over de nieuwe Destiny expansion en Elden Ring. En het is nogal wat. Destiny blijkt (tot nu toe) weer prima content te hebben, en Elden Ring is een ontzettend goed gemaakte open wereld Dark Souls. Daarnaast uiteraard ook het nieuws, met onder andere Nintendo die dit jaar met nog een Pokémon game komt!?

Games die we gespeeld hebben:

  • Destiny 2: The Witch Queen
  • Elden Ring
  • Pokémon Legends Arceus

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.