Gamelove podcast 105: Backup matroesjka

Deze week hebben we het, naast natuurlijk games, ook over andere belangrijke zaken, zoals het nut van een VAR in het voetbal, valpartijen in de Tour, backups maken van oude Minecraft versies, en wat er zich toch allemaal in Leiden afspeelt.

Games die we gespeeld hebben:

  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Biomutant
  • Nier Replicant
  • Cities Skylines
  • Dishonored: Death of the Outsider
  • Scarlet Nexus

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.