Gamelove podcast 104: Kameraad Xbox

We bespreken de laatste beetjes E3, met een hoofdrol voor Nintendon’t. Ook blijkt Patrick alle games ever gespeeld te hebben, en hebben we het over de belangrijkste nieuwtjes van de week, zoals wat Kojima nu wel of niet aan het doen is in Leiden, en wat we toch zonder OnlyFans zouden moeten.

Games die we gespeeld hebben:

  • Ratchet and Clank Rift Apart
  • Returnal
  • Final Fantasy Strangers of Paradise (demo)
  • Final Fantasy 7 Remake Intergrade
  • Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Cities Skylines
  • Nier Replicant
  • Destiny 2
  • Gears 5

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.