Gamelove podcast 89: Varkens houden in Valheim (met El Drijver)

El Drijver van Firi Games is te gast om ons uit te leggen wat Valheim is en hoe game development er aan toe gaat in deze tijden. We blijken een hele hoop gespeeld te hebben met z’n allen, dus het is een goed gevulde aflevering.

Games die we gespeeld hebben:

  • Valheim
  • Super Mario 3D world
  • Superhot Mind Control Delete
  • Drake Hollow
  • Star Wars Jedi Fallen Order
  • Yakuza Kiwami
  • Hearthstone
  • Midair: Community Edition

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.