Gamelove podcast 88: Grindmaster Perry

Marnix is terug van weggeweest dus de airhorn wordt weer van stal gehaald. De aflevering is ook nog eens goed gevuld want we hebben én veel gespeeld, én er was een grote berg nieuws. Een groot feest weer dus!

Games die we gespeeld hebben:

  • Donut County
  • The Falconeer
  • RollerCoaster Tycoon 2 (OpenRCT 2)
  • Dota 2
  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Planet Coaster
  • Code Vein
  • Outriders (demo)

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.