Gamelove podcast 56: Zwalklul (met Ron Vorstermans)

Ron Vorstermans, bekend van Gamer.nl en de bijbehorende podcast, is te gast om ons uit te leggen waarom we toch echt The Last of Us Part 2 moeten gaan spelen. Die game schijnt namelijk wel goed te zijn, en allerlei emoties los te maken. 

Games die zijn besproken:

  • The Last of Us Part 2 (en The Last of Us)
  • Pokémon Sword / Shield: The Isle of Armor (DLC)
  • Red Dead Redemption 2
  • Control: The Foundation (DLC)

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.