Gamelove podcast 55: Een gegeven Pokémon moet je niet in de bek kijken (met Ronald Vledder)

We hebben een gast! Ronald Vledder (aka JustRonald) is een ‘TjoepTjoeper’ (Youtuber) die vooral bekend staat om het spelen van de kleinere indie games. Met hem bespreken we het Youtubersleven en het recente drama. Helaas moest hij wel eerder weg, maar dat mag de pret niet drukken. Daarna praten we dus rustig verder, over Pokémon en Destiny, en de ‘aankondigingen’ van EA.

Games die zijn besproken:

  • Tomodachi Life
  • Hallo Neighbor
  • Pokémon Sword / Shield: The Isle of Armor (DLC)
  • Command and Conquer Remastered
  • Destiny 29
  • Assassin’s Creed The Rebel Collection (Rogue / Black Flag)

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.