Gamelove podcast 249: Niet-E3

Na een weekje weggeweest zijn we weer terug, maar helaas zonder Patrick die gesneuveld is door een zware verkoudheid. Dus Marnix, Robin, en Perry zijn met zijn drieën om de niet-E3 van dit jaar door te zagen. We nemen de grote shows en de belangrijkste aankondigingen met je door, en doen daarnaast natuurlijk ook de rest die je van ons gewend bent.

Games die we gespeeld hebben:

  • Destiny 2: The Final Shape
  • Star Wars Jedi: Survivor
  • Ghost of Tsushima (pc)
  • Diablo 4

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.