Gamelove podcast 226: Baby’s first Grand Canyon

Het was een grote trailer week, met GTA 6, The Game Awards, en Dragon Age Dreadwolf (ja, die laatste is een grap). Verder: flink wat #interactie, een mop, en Perry die zich in rap tempo door de Playstation 5 backlog weet te werken.

Laat ons ook vóór zondag weten wat je favoriete games van het afgelopen jaar waren via de mail, het formuliertje gelinkt hier beneden, of de socials!

Games die we gespeeld hebben:

  • Spider-Man Miles Morales
  • Resident Evil 4
  • Pokémon Scarlet / Violet

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.