Gamelove podcast 220: Als een baksteen

Als een van de hoogtepunten van de podcast “Good evening we are Industrial Genocide” en de nog snel verzonnen moppentrommel zijn dan weet je hoe laat het is: duopresentatie van P&P Music Factory. We nemen wel nog de tijd om Alan Wake 2, Like A Dragon: Ishin en Mario Wonder te bespreken voordat we verzanden in discussies over waarom multiverses en tijdreizen niet lekker samengaan als je het nog wilt snappen en wat er al dan niet mis is met Powermetal, maar een ding is zeker: we hebben de tijd weer omgekregen!

Games die we gespeeld hebben:

  • Alan Wake 2
  • Super Mario Bros. Wonder
  • Like a Dragon: Ishin
  • Remnant  2

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.