Gamelove podcast 218: Spiederman Spoilers

Met een Marnix minder dan gewoonlijk en een relatief laffe nieuwsweek is het nog maar de vraag of Patrick en Perry de tijd wel volkrijgen. Spoiler: they do. Met het embargo van Spider-Man 2 eraf en Perry erbij voor Assassin’s Creed Mirage ben je zo een half uur verder en dan moet de PS5 slim ook nog gefileerd worden.

Games die we gespeeld hebben:

  • Spider-man 2
  • Assassin’s Creed Mirage 
  • Lords of the Fallen

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.