Gamelove podcast 208: Je moet een Link hebben (met Dick Hoogendijk)

We hebben weer eens een speciale gast, en dat is niemand minder dan Dick Hoogendijk. In de serie Gamerooms (op tjoeptjoep) laat hij zijn luxe gameroom zien en vertelt hij over zijn uitgenreide verzameling games en statues. Daar willen wij natuurlijk ook het fijne van weten, en dat is gelukt ook.

Games die we gespeeld hebben:

  • Remnant 2
  • Disney Illusion Island
  • The Talos Principle

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.