Gamelove podcast 203: Laat mij maar vogelen

De jaarlijkse ‘waarom zou iemand ooit de Tour de France willen kijken’ verbazing keert weer terug. Net zoals de demonen uit de wereld van Diablo 4. En, ook een terugkerend thema, een eindeloze regen aan geruchten en lekjes als gevolg van de Microsoft vs. FTC rechtszaak.

Games die we gespeeld hebben:

  • Diablo 4
  • Park Beyond
  • Zelda: Tears of the Kingdom
  • Hearthstone
  • Destiny 2

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.