Gamelove podcast 178: Vuurwerk ja nein Rammstein?

2023 is er en wij zijn terug om te praten over… Vampire Survivors. Gelukkig heeft Patrick eindelijk Plague Tale: Requiem gespeeld, is er wat nieuws dat besproken moet worden, en hebben we blauwe-mensen-met-staarten-Avatar hot takes! Welkom in een nieuw jaar vol podcast waanzin!

Games die we gespeeld hebben:

  • Vampire Survivors
  • High On Life
  • Potioncraft
  • Pentiment
  • Plague Tale: Requiem

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.