Gamelove podcast 169: Er zijn nieuwe spel (enkelvoud)

Er zijn allemaal nieuwe spellen uit! Of ja, eigenlijk maar een. En die hebben we niet gespeeld. Goed verhaal. Een beter verhaal is de mop van deze week, en natuurlijk de game die geraden moet worden. Inclusief interessante discussie over wat nu eigenlijk een character action game is. En als kers op de taart geeft Perry ons een live review van een biertje: de Cherry Cola Ice Cream Float Sour!

Games die we gespeeld hebben:

  • Cuphead
  • Life is Strange True Colors
  • Rogue Legacy 2
  • Minecraft
  • Cyberpunk 2077
  • Metal Hellsinger

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.