Gamelove podcast 167: Swaffelmon

We spreken weer gewoon Nederlands na het exotische uitstapje van vorige week. We hebben dan ook een hoop te bespreken, zoals wat er na het uitspelen van Rogue Legacy 2 te doen is, waarom Sony geen remaster van Horizon zou mogen maken, en ontmoedigen we het kopen van PDF’s.

Games die we gespeeld hebben:

  • Watch Dogs Legion
  • Elden Ring
  • Cities Skylines
  • Rogue Legacy 2
  • Cyberpunk 2077
  • Hearthstone

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.