Gamelove podcast 149: Kal Kaktus

Waarom zijn we zo negatief over Playstation de laatste tijd? Dat leggen we graag nog eens uit. Verder kun je natuurlijk weer de gebruikelijke dingen van ons verwachten: games, banken, hondenbelasting, acteurs die je niet kunt uitstaan. Pretty much een standaard aflevering dus.

Games die we gespeeld hebben:

  • Mass Effect Legendary Edition
  • Rogue Legacy 2
  • Jurassic World Evolution 2
  • Jotun
  • Destiny 2
  • Cyberpunk 2077

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.