Gamelove podcast 129: Patrick’s eerste Switch ervaring (ft. SpacePaard)

De laatste reguliere aflevering van het jaar gaat, hoe kan het ook anders, weer eens over Destiny. Gelukkig ook andere dingen, zoals rooftop parties, om 5 uur ’s ochtends naar de bioscoop gaan, en natuurlijk Halo Infinite.

Laat ons weten wat jouw game(s) van het jaar waren! Je hebt nog tot zaterdag 18 december. Gooi ze in het formuliertje, de mail, of via Twitter of Instagram, als het bij ons aankomt nemen we het mee.

Games die we gespeeld hebben:

  • Pokémon Shining Pearl
  • Halo Infinite
  • Deeeer Simulator
  • Forza Horizon 5
  • Destiny 2

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.