Gamelove podcast 121: Het vlammetje van de immersive sim

Patrick zat zo diep in Deathloop dat hij gewoon vergeten was dat hij een podcast moest presenteren. En dat is niet het enige verbazingwekkende dat langs komt, zo hebben we het (weer) over NFT’s, waarom spelshows verboden zouden moeten worden, en Nintendo Switch emulators.

Games die we gespeeld hebben:

  • Hot Wheels Unleashed
  • Tales of Arise
  • Mafia: Definitive Edition
  • Mafia 2: Definitive Edition
  • Deathloop

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.