Gamelove podcast 100: Live vanuit een hottub [censored]

We vieren onze verjaardag in stijl. Alleen de belangrijkste onderwerpen komen aan bod, zoals pizza’s, Pokémon, *beep*, en hottubs. Het loopt zelfs zo uit de hand dat er achteraf ingegrepen moet worden in de edit. En als je daar problemen mee hebt, dan sturen we The Wolf wel even bij je langs.

Games die we gespeeld hebben:

  • New Pokémon Snap
  • Nier Replicant
  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Gears Tactics
  • Destiny 2
  • Resident Evil Village

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.