Gamelove podcast 79: Shinobi streiker

Deze week hebben we, uiteraard, een update van Patrick over zijn dealings met Big Bontkraag. Robin heeft Immortals Fenyx Rising gespeeld. En Marnix heeft spontaan een Duits accent aangenomen. En alsof dat niet genoeg is hebben we ook nog een vraag van een luisteraar die we natuurlijk uitgebreid beantwoorden.

Je mag nog steeds jouw favoriete games van de afgelopen generatie insturen! Via de mail of het formuliertje, en dan gaan we er zeker wat mee doen!

Games die zijn besproken:

  • Immortals Fenyx Rising
  • Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Ori and the Will of the Wisps
  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Spider-Man: Miles Morales
  • Astro’s Playroom

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.