Gamelove podcast 76: Auto goes brrrr

Deze week praten we natuurlijk uitgebreid over de Xbox Series X en S en alle bijbehorende games. Tevens maken we ook nog een korte tussenstop bij de gebreken van Patrick zijn badkamer, en ontdekken we de ware essentie van racegames.

Vergeet niet jouw favoriete games van de afgelopen generatie in te sturen via de mail of het formulier!

Games die zijn besproken:

  • Gears 5
  • Need for Speed Heat
  • Forza Horizon 4
  • Geometry Wars
  • Dirt 5
  • Destiny 2: Beyond Light

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.