Gamelove podcast 58: Alle schepen zijn boten (met Juliën Rodenrijs)

We hebben weer een speciale gast, en deze week is dat niemand anders dan Juliën Rodenrijs. En als je nu denkt, hè, die achternaam… Ja, het is inderdaad Perry zijn broer die langskomt om lekker mee te praten over zijn werk bij IGN, Ubisoft (de games en de rest van de clusterfuck die dat bedrijf is), en boten (of schepen). Dat loopt totaal uit de hand, en nu zitten we opeens met de langste aflevering ooit opgescheept. Maar hopelijk is het wel vermakelijk, en wie weet, zelfs een beetje informatief.

Games die we gespeeld hebben:

  • Nier Automata
  • Pokémon Sword / Shield
  • Persona 5 Royal

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.