Gamelove podcast 47: Fade to Black

Dankzij de nieuwste update van Discord kunnen we elkaar nu ook zien tijdens het opnemen. Hebben jullie natuurlijk niets aan, want het blijft gewoon een podcast, maar wat ons betreft voegt het wel toe aan de ervaring. Vooral als Patrick buiten zit en het dan toch echt donker begint te worden na 9 uur – hoe had hij dat nou kunnen weten?  We bespreken Final Fantasy 7 en Trials of Mana,  de geruchten rond een vervolg op Horizon Zero Dawn en ander nieuws, en ander persoonlijk succes en leed van de afgelopen weken.

Games die zijn besproken:

  • Final Fantasy 7 Remake
  • Super Mario Maker 2 (world map update)
  • Trials of Mana

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.