Gamelove podcast 44: Het is een tweet!

Games. Bestaan ze nog? Niet echt, maar dat houdt ons niet tegen. Als er niks nieuws uitkomt, dan duiken we gewoon de backlog in. En ga er maar vanuit dat we daar de komende weken meer van gaan horen, want na Final Fantasy 7 Remake zijn de nieuwe games voorlopig op.  Dat mag de pret echter niet drukken, en zoals dat hier wel eens vaker gaat raken we tegen het eind verdwaald in een doolhof van film- en serie-aanbevelingen.

Games die zijn besproken:

  • Grid (2019)
  • Good Job!
  • Exit the Gungeon

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.