Gamelove podcast 39: Gotta go fast

Deze week naast games ook een hoop films in de podcast. Robin is namelijk naar de (Nederlandse) Sonic film geweest. En dat viel nog mee ook. Daarnaast bespreken – natuurlijk tussen de games door – we nog een aantal andere films die op Netflix staan, en het nieuws van de week: het uitstel van GDC en de laatste details van de Xbox Series X.

Games (en films) die zijn besproken:

  • Dead Cells: Bad Seed DLC
  • The Bridge
  • Kentucky Route Zero
  • Destiny 2
  • Sonic The Hedgehog
  • Ready Player One
  • The Disaster Artist
  • Hail, Caesar
  • Goodfellas

Voor films die we aanraden, check onze lijst op Letterboxd!

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje. Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze podcast feed of volg ons op Spotify zodat je de nieuwste aflevering meteen in je favoriete podcast app krijgt, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.